<h2>Συνεργείο Αυτοκινήτων - Πετρούλιας Τριαντάφυλλος</h2><p>Το συνεργείο μας είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο στις γαλλικές μάρκες αυτοκινήτων, Peugeot, Renault, Citroen και όχι μόνο! Φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας σαν να ήταν δικό μας.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.petrouliasracing.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Γενικό Service</h2><p>Συντηρήστε σωστά το αυτοκίνητό σας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.petrouliasracing.gr/more2.php?l=el&id=6759' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Γενικό Service

 

Γενικό Service

Συνεργείο Αυτοκινήτων Πετρούλιας Τριαντάφυλλος


Η διάρκεια ζωής ενός αυτοκινήτου εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από την συντήρηση του και κυρίως των μηχανικων μερών του. Σκοπός του σέρβις είναι να ελέγχονται και να συντηρούνται όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου σας.

Ένα γενικό σέρβις αυτοκινήτου περιλαμβάνει τα εξης: αλλαγη λαδιων, αλλαγή φίλτρο αέρος, φίλτρου βενζίνης, λαδιού και καμπίνας, μπουζί και τοποθέτηση καθαριστικού παρμπριζ. Επιπλέον, έλεγχο του συστήματος φόρτισης (μπαταρία , δυναμώ) , του συστήματος διεύθυνσης (μπόσικα του τιμονιού και των αξόνων αυτού) , έλεγχο του συστήματος πέδησης (τακακια φρενων και καθαρισμό των σιαγόνων αυτών εάν χρειάζεται), έλεγχο των φώτων και τέλος έλεγχο και γρασάρισμα των θυρών εάν χρήζεται απαραίτητο. 


Τηλέφωνο: 2421063438
Κινητό: 6944587733