<h2>Συνεργείο Αυτοκινήτων - Πετρούλιας Τριαντάφυλλος</h2><p>Το συνεργείο μας είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο στις γαλλικές μάρκες αυτοκινήτων, Peugeot, Renault, Citroen και όχι μόνο! Φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας σαν να ήταν δικό μας.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.petrouliasracing.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Γενικό Service</h2><p>Συντηρήστε σωστά το αυτοκίνητό σας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.petrouliasracing.gr/more2.php?l=el&id=6759' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ντίζελ Service

 

Ντίζελ Service

Συνεργείο Αυτοκινήτων - Πετρούλιας Τριαντάφυλλος



Οι ντίζελ κινητήρες πλέον έχουν γίνει μία πολύ καλή λύση λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που έχουν σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες αλλά και της μεγάλης εξέλιξης και των πολλών βελτιώσεων που έχουν τα τελευταια χρόνια. Σε σχέση με τους παλιούς ντίζελ κινητήρες, οι καινούριοι κάνουν λιγότερο θόρυβο ενώ η ανάγκη τους για συντήρηση έχει μειωθεί κατα πολύ.

Σε σύγκριση με τους βενζινοκινητήρες έχουν μεγαλύτερο χρόνο ζωής, καίνε λιγότερο, έχουν πιο φθηνό καύσιμο, λιγότερο κόστος συντήρησης και είναι πιό αξιόπιστοι γενικά.

Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε σέρβις κινητήρων ντίζελ όλων των εταιρειών υπεύθυνα αξιόπιστα και πάντα οικονομικά.


Τηλέφωνο: 2421063438
Κινητό: 6944587733